16 pensaments sobre “Idees per a regal”

 1. Hola m’agradaria saber què costaria fer un retrat i en quants dies estaria llest. M’interessaria fer un quadre del meu pare amb la meva filla però en retrat, com us haig de fer arribar la imatge?

  Moltes gràcies per endavant!

 2. Hola,
  que em podríeu passar informació sobre els contes personalitzats? Hi seríem a temps de fer-ne 1 per Sant Jordi?

  Gràcies!

 3. Hola, trobu interesant el conte de Sant Jordi personalitzat, i també el contes per adults. Em podrieu explicar com son? i si tenim temps per fer-ho per Sant Jordi?

 4. Hola, estaria interesada en el conte de Sant Jordi personalitzat, em podrieu enviar informació i sapiguer si arribaria a temps per Sant Jordi?

 5. Bona tarda,

  Tinc dues filles, la Júlia que farà 9 anys i la Berta que en farà 7. A la Júlia em faria gràcia poder-li regalar una auca o un llibre personalitzat (fa els anys el 6 de juliol). No sé si teniu temes fixos, però ella ha començat a tocar la guitarra clàssica aquest any (per exemple).
  Voldria saber què us faria falta, preus i la possibilitat o no de poder-ho tenir pel juliol (és massa just?).
  Moltes gràcies per endavant!
  Àngels. Centelles.

 6. Hola, m’agradaria fer un regal a una amiga meva que acaba de fer 25 anys. EM podeu passar informació sobre com serà, quan val i que necessiteu?

  Em podeu passar informació de tot el que feu? a veure si ja em serveix per altres aniversaris!

  Moltes gràcies

 7. BONA NIT!!!

  L’ANY PASSAT VAIG ARRIBAR TARD A DEMANAR EL CONTE PERSONALITZAT DE SANT JORDI!

  PERO AQUEST ANY ESPERO QUE NO HO SIGUI DE TARD!!! EM PODEU PASSAR LA INFORMACIO DEL QUE CAL PER PODER PERSONALITZAR EL CONTE DE SANT JORDI, PREUS, EN QUE CONSISTEIX, SI ES TOT EL CONTE O NOMES LA PORTADA PERSONALITZADA??

  MOLTISSIMES GRACIES. ESPERO AMB ANSIES LA VOSTRA RESPOSTA. BONA NIIIT!

 8. A mi tambe m’agradaria tenir informació de com aconseguir, el preu, si encara hi soc a temps d’un llibre personalitzat de sant jordi.

 9. voldria saber com funciona això del llibre personalizat, el meu nebot fa la comunió el dia 3 de juny i ni sé si tinc temps de fer l’encarrec.
  Gràcies.

Els comentaris estan tancats.