Qui som?

Des de l’Estudi Xevidom us proposem una mostra de regals molt originals, perfectes per a qualsevol celebració.

El fet de dedicar-nos durant molts anys a la il·lustració i a l’escriptura ens permet realitzar totat mena d’encàrrecs per a particulars. Aquests encàrrecs són creats exclusivament per a cada client i, a més a més, personalitzats segons les seves indicacions. Són, per tant, regals únics que ajuden a trencar amb la monotonia dels típics regals de sempre.

Aquí hi trobareu idees sobre què regalar a cada ocasió:
auques, caricatures, retrats, contes, arbres genealògics, postals, invitacions, còmics…

També trobareu una
breu explicació de com s’ha de realitzar cada encàrrec i tot allò necessari per dur-lo a terme.

 

Xevi Domínguez

Dibuixant de naixement, autònom des del 2003. Abans de l’actual Estudi Xevidom, situat a Calldetenes (Barcelona), tenia l’estudi de La Barberia (St. Julià de Vilatorta, Barcelona). Em considero un dibuixant de còmic que també fa caricatures, animacions, auques, retrats, logos, disseny gràfic, decoració mural, pàgines web…

Montse Batalla Capdevila

Formo part de l’Estudi Xevidom, des del 2006. Realitzo il·lustracions, guions, escriptura de contes, dibuixos, retrats,   fotomuntatges, murals, collage…

 

5 pensaments sobre “Qui som?”

  1. Felicitats Xevi i Montse! Sou uns artistes!
    Jo també faig cosetes per hobby, pels de casa, i aquest vostre Estudi és una passada, feu de tot! Jo he fet alguna habitació infantil per la familia.
    Com va tot això dels contes personalitzats? Quant de temps tardeu a tenir-lo a punt? I el preu? Seria a temps de fer-ne un per el meu cosi per Nadal, si no em passen a davant amb el regal, ja que l’altre dia en parlava la meva tieta?
    Moltes gràcies!

Els comentaris estan tancats.