Còmic per a Revetlles amb Precaució 2011


Còmic Revetlles 2011

Portada del còmic per a Revetlles amb Precaució 2011

Hem fet el còmic per a la campanya Revetlles amb Precaució 2011, que porta a terme Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya per prevenir sobre els riscos del material pirotècnic i fogueres a la revetlla de Sant Joan i a les múltiples festes amb foc que se celebren a Catalunya.

Són 24 pàgines, més la portada, amb guió de la Montse Batalla i dibuixos meus -el color l’hem fet entre els dos-, d’un còmic destinat a petits i joves, que explica les desventures d’en Pau, l’Arnau i l’Anna, entre correfocs, patums i castellers, i amb consells perquè els lectors disfrutin de la festa, que és el que toca, i no prenguin mal amb el foc i la pirotècnia.

Patum. Còmic En Pau, l'Arnau i l'Anna a... Terra de foc

Vam disfrutar moltíssim amb el capítol dedicat a la gran festa de la Patum de Berga

Aquest còmic forma part d’una sèrie que vam començar l’any passat amb En Pau, l’Arnau i l’Anna a… Quina Revetlla! i, en principi, continuarà l’any vinent amb una nova aventura. El 2008 vaig començar a fer els dibuixos per aquesta campanya, de la mà de l’Enric Jardí -que em va trobar al directori de l’Apic-. La Montse es va incorporar l’any passat amb tot el tema del còmic.

Enllaços:

Web de la campanya: www.gencat.cat/especial/revetlles/

Per descarregar els còmics feu clic aquí

 

Hemos hecho el cómic para la campaña Revetlles amb Precaució 2011, que lleva a cabo Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya para prevenir sobre los riesgos del material pirotécnico y hogueras en la verbena de Sant Joan y en las múltiples fiestas con fuego que se celebran en Catalunya.

Son 24 páginas, más la portada, con guión de Montse Batalla y dibujos míos -el color lo hemos hecho entre los dos-, de un cómic destinado a pequeños y jóvenes, que cuenta las desventuras de Pau, Arnau y Ana, entre correfocs, patums y castellers, y con consejos para que los lectores disfruten de la fiesta, que es lo que toca, y no se hagan daño con el fuego y la pirotecnia.

Este cómic forma parte de una serie que empezamos el año pasado con En Pau, l’Arnau i l’Anna a… Quina revetlla! y, en principio, continuará el próximo año con una nueva aventura. En 2008 empecé a hacer los dibujos para esta campaña, de la mano de Enric Jardí -que me encontró en el directorio de la APIC-. Montse se incorporó el año pasado con todo el tema del cómic.

Enlaces:

Web de la campaña: www.gencat.cat/especial/revetlles/

Para descargar los cómics clicad aquí

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Còmic, Dibuixos Montse, Dibuixos Xevidom

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s