Còmic, Dibuixos Montse, Dibuixos Xevidom

Còmic per a Revetlles amb Precaució 2011


Còmic Revetlles 2011
Portada del còmic per a Revetlles amb Precaució 2011

Hem fet el còmic per a la campanya Revetlles amb Precaució 2011, que porta a terme Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya per prevenir sobre els riscos del material pirotècnic i fogueres a la revetlla de Sant Joan i a les múltiples festes amb foc que se celebren a Catalunya.

Són 24 pàgines, més la portada, amb guió de la Montse Batalla i dibuixos meus -el color l’hem fet entre els dos-, d’un còmic destinat a petits i joves, que explica les desventures d’en Pau, l’Arnau i l’Anna, entre correfocs, patums i castellers, i amb consells perquè els lectors disfrutin de la festa, que és el que toca, i no prenguin mal amb el foc i la pirotècnia.

Patum. Còmic En Pau, l'Arnau i l'Anna a... Terra de foc
Vam disfrutar moltíssim amb el capítol dedicat a la gran festa de la Patum de Berga

Aquest còmic forma part d’una sèrie que vam començar l’any passat amb En Pau, l’Arnau i l’Anna a… Quina Revetlla! i, en principi, continuarà l’any vinent amb una nova aventura. El 2008 vaig començar a fer els dibuixos per aquesta campanya, de la mà de l’Enric Jardí -que em va trobar al directori de l’Apic-. La Montse es va incorporar l’any passat amb tot el tema del còmic.

Enllaços:

Web de la campanya: www.gencat.cat/especial/revetlles/

Per descarregar els còmics feu clic aquí

 

Hemos hecho el cómic para la campaña Revetlles amb Precaució 2011, que lleva a cabo Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya para prevenir sobre los riesgos del material pirotécnico y hogueras en la verbena de Sant Joan y en las múltiples fiestas con fuego que se celebran en Catalunya.

Son 24 páginas, más la portada, con guión de Montse Batalla y dibujos míos -el color lo hemos hecho entre los dos-, de un cómic destinado a pequeños y jóvenes, que cuenta las desventuras de Pau, Arnau y Ana, entre correfocs, patums y castellers, y con consejos para que los lectores disfruten de la fiesta, que es lo que toca, y no se hagan daño con el fuego y la pirotecnia.

Este cómic forma parte de una serie que empezamos el año pasado con En Pau, l’Arnau i l’Anna a… Quina revetlla! y, en principio, continuará el próximo año con una nueva aventura. En 2008 empecé a hacer los dibujos para esta campaña, de la mano de Enric Jardí -que me encontró en el directorio de la APIC-. Montse se incorporó el año pasado con todo el tema del cómic.

Enlaces:

Web de la campaña: www.gencat.cat/especial/revetlles/

Para descargar los cómics clicad aquí

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s