Vilajardí


Després d’un temps prudencial -i amb el permís de Cèl·lula i els Guerrilla-, penjo la meva modesta contribució a un projecte que finalment no es va dur a terme, la sèrie d’animació Vilajardí. Era una creació de Teatre de Guerrilla -plantejada com una sitcom de 13 capítols de 26 minuts de durada- que transcorria a l’idíl·lic poble de Vilajardí, a la falda del Montseny (poble inspirat en Arbúcies).

Va ser tot un plaer col·laborar en aquest projecte i poder conèixer grans persones com en Martí de Cèl·lula o en Xuri dels Guerrilla, els quals van protagonitzar un moment històric al nostre estudi ja que van desplaçar-s’hi expressament per fer-hi una reunió (en Martí venia de Sabadell i en Xuri d’Arbúcies). Un autèntic luxe.

Despúes de un tiempo prudencial -i con el permiso de Cèl·lula y los Guerrilla-, cuelgo mi modesta contribución a un proyecto que finalmente no se realizó, la serie de animación Vilajardí. Era una creación de Teatre de Guerrilla -planteada como una sitcom de 13 capítulos de 26 minutos de duración- que transcurría en el idílico pueblo de Vilajardí, en el Montseny (pueblo inspirado en Arbúcies).

Fue todo un placer colaborar en este proyecto y conocer así a grandes personas como a Martí de Cèl·lula o a Xuri de los Guerrilla, los cuales protagonizaron un momento histórico para nuestro estudio ya que se desplazaron expresamente para celebrar aquí una reunión (Martí venía de Sabadell, Xuri de Arbúcies). Todo un lujo.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Il·lustracions Xevidom

4 responses to “Vilajardí

 1. Magrada molt el disseny de personatges, Xevi!!

  Fins aviat

 2. Xevidom

  Merci, David. És una llàstima que al final no és fes la sèrie, hauria estat una passada…

 3. Hola Xevi,
  acabo de penjar la Vilajardí a la web de Cèl·lula. Si vols fotos del llibre o el video. Nomes cal que ens ho demanis.
  Salut!

 4. estudixevidom

  Gràcies, Martí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s